HAVELSAN İnovaLİG 2019 Şampiyonu Oldu
04 Mayıs 2019

Savunma sanayiinde Türkiye’nin ilk ve tek açık inovasyon merkezine sahip olan, hem kurum içi hem de kurum dıșından gelen yenilikçi fikirleri hayata geçiren HAVELSAN, Ticaret Bakanlığı’nın desteklediği ve “Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) düzenlediği Türkiye İnovasyon Ligi’nde, İnovasyon Kaynakları” kategorisinde șampiyonluğu elde etti.

HAVELSAN’ın șampiyonluk ödülünü, Yönetim Kurulu Bașkanımız Prof. Dr. Hacı Ali Mantar, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın elinden aldı.

HAVELSAN Yönetim Kurulu Bașkan Vekili Mustafa Șenol, ödül töreni sonrasında Üst Yönetimimiz adına AR-GE, Teknoloji ve Ürün Yönetimi Direktörümüz Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin’i ve ekibini kutladı.

HAVELSAN Genel Müdürü Ahmet Hamdi Atalay da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “HAVELSAN İnovasyon Sistemi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından düzenlenen İnovalig’te Kaynaklar kategorisinde 1. olmuștur. Tüm ekibi kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

HAVELSAN’ın inovasyon süreçlerini yöneten ARGE, Teknoloji ve Ürün Yönetimi Direktörü Doç. Dr. İzzet Gökhan Özbilgin ise son yıllarda inovasyona çok fazla önem verdiklerini belirterek, savunma alanında inovasyonun zor olduğunu, kurallarının, regülasyonlarının ve prosedürlerinin katı olduğunu, HAVELSAN’ın bu bakımdan çok büyük bașarı elde ettiğini kaydetti.

Özbilgin, fikirler ürünlere yansıdıkça, inovasyona olan inancın daha çok artacağını bildiklerini ifade ederek, “Bu inançla beraber inovasyon konusunda yeni hamleler bașlattık. Bunların meyvelerinden birini de bugün aldık.” diye konuștu.

Mail Aboneliği
Haberleri ve projelerle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için
mail listemize kayıt olabilirsiniz.
Lütfen e-posta adresinizi girin.
Mail aboneliğiniz alınmıştır. Teşekkür ederiz.
Başvuru yapılırken bir hata meydana gelmiştir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Captcha doğrulamasını geçemediniz.