JET Hızlandırma Programı Girişimcilerinin Başarıları Sürüyor
27 Nisan 2020

HAVELSAN Siber Güvenlik JET Hızlandırma Programı finalistleri, farklı projelerde elde ettiği başarılarla da adından söz ettiriyor.

4.1 MİLYON TL DEĞERLEME İLE YATIRIM ALDI
Birinci olan Swordsec firması, JET Hızlandırma Programı'nın ardından katıldığı Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi 2. Sektör Zirvesinde “Yılın Parlayan Yıldızı” ödülünü aldı. Aynı etkinlikte HAVELSAN'a da “Girişimcilik Faaliyetlerine Destek Ödülü” verildi. Swordsec ayrıca JET Hızlandırmadan sonra 4.1 Milyon TL değerleme ile yatırım almayı başardı.

4 KADIN MÜHENDİSİN BAŞARISI
Yarışmanın ikincisi olan ve 4 kadın mühendis, Melike Bağcı, Merve Kıraç, Esra Gülme ile Elif Gamze Dumlu'dan oluşan Merkür Savunma'dan da önemli bir başarı geldi. Takım temsilcisi Melike Bağcı, girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmesi için destek veren TÜBİTAK BİGG’te finale kaldı.

Finalistlerden PVLANG ise, DAAD Ankara ve Falling Walls Foundation tarafından düzenlenen Virtual Falling Walls Lab Ankara'da Protocol Verification Language ile Breaking The Wall of Software Bugs adı altında 1. olmaya hak kazandı. PVLANG, 8 Kasım'da Falling Walls Finals için Berlin'de ilk kez uluslararası bir dinleyici kitlesine sunacak.

Finalistlerin HAVELSAN Siber Güvenlik Direktörlüğü ile iş birliği çalışmaları da sürüyor. JET Hızlandırma birincisi Swordsec, üçüncüsü Secpoint ve finalistlerden Forensoft firmaları Direktörlüğümüze demo yaptı, siber güvenlik ürünleri kapsamında iş birliği görüşmeleri devam ediyor.

 

 

Mail Aboneliği
Haberleri ve projelerle ilgili gelişmeleri yakından takip etmek için
mail listemize kayıt olabilirsiniz.
Lütfen e-posta adresinizi girin.
Mail aboneliğiniz alınmıştır. Teşekkür ederiz.
Başvuru yapılırken bir hata meydana gelmiştir. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Captcha doğrulamasını geçemediniz.